PREP-kurs på Aarholt-tunet. PÅMELDING, DATOER, PRIS, INFO:

Hjertelig velkommen på Prep-kurs ! Til en påmelding trenger vi navn på begge i parforholdet, adresse, telefonnummer og epost. Og vi må vite hvilket prisalternativ dere ønsker.

Dette kan mailes til samlivskurs@aarholt-tunet.no eller ringes inn til
tlf.nr. 33 33 90 96.
Vi svarer gjerne på spørsmål dere måtte ha.


Datoer:

6. - 8. mars 2020 - fullt
20. - 22. nov 2020 - ledige plasser

Pris for TO stykker (ett par) i 2 DØGN (3 DAGER) med fullt KURS, opphold og mat.

- Med overnatting: Pris kr 7.600,- pr. par. Helgekurs; fred. kveld kl 18.30 til sønd. kl 15.30 Alt inkluert ! (Inkluderer kurspris, kursbøker, fullpensjon og 2 overnattinger på rom med eget bad fra fred.-sønd.)

- Uten overnatting: Pris kr 6.100,- pr. par. Helgekurs; fred. 18.30-22.00, lørd. 09.15-18.00 og søndag 09.15-15.30 (Inkluderer kurspris, kursbøker, kveldsmat fredag, lunsj og kaffemåltider lørd. og sønd.)

Antall deltakere: Opptil ca 15 par pr. kurs.

Arrangører er Aarholt-tunet Gjestegård og organisasjonen "Voksne for barn". Kursprisen er sponset av "Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet", og av arrangørstedet Aarholt-tunet Gjestegård.

Tidspunkter for selve kurset.

På Aarholt-tunet Gjestegård holdes PREP-kurset som et helgekurs over TO døgn, TRE dager. Ankomst og innsjekking med litt mat og kaffe fredag kveld fra kl.18.00. Selve kurset går fra kl.18.30 til kl. 22.00 (inkludert i tiden er et suppe-måltid med brød). Lørdag fra kl 09.15 og fram til ca. kl.18.00. (inkl. i tiden er kaffemåltider og lunsj). Søndag fra kl. 09.15 fram til ca. kl.15.30. (inkludert i tiden er kaffemåltider og lunsj). De som overnatter får i tillegg frokoster og middag.
Parene kan velge om de vil bo på stedet eller bo hjemme. En får med seg samme kursinnhold, men fordelen ved å bo på stedet er blant annet ro til å "være" i kurset med hele seg uten forstyrrelser fra barn, telefon, andre gjøremål.


Modum Bad

Kursopplegget er oversatt og tilpasset norske forhold av ”Modum Bads Senter for familie og samliv" Kursene på Aarholt-tunet er også subisidert av Bufdir. via arrangør Org. Voksne for Barn.
Aarholt-tunet Gjestegård, hvor samlivskursene holdes
Aarholt-tunet Gjestegård
Foredragsholdere på samlivskursene
Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt er forelesere på samlivskursene
samlivskursene blir holdt i Stokke, Vestfold
Innkjørselen til Aarholt-tunet
fronten i foredragssalen på samlivskursene
Muren i amfiet
Samlivskurset blir holdt i foredragssalen
Amfiet på låven
bokeknopp
Bøke-knopp i utvikling
natt_over_tunet
Natt over tunet
det_gule_rommet
Det gule rommet i Bryggerhuset
Samlivskurset handler om å bygge et team
Det er dere to som kommuniserer, ikke gruppe eller terapi